Security volgens Simac

19 - januari, 2016


IT-security is een hot topic wat binnen veel bedrijven leeft. Hoe zorgt u ervoor dat uw organisatie goed beschermd is tegen de cybercriminelen? Binnen Simac wordt veel aandacht besteed aan het onderwerp IT beveiliging. In deze video bespreekt product manager network & security Henri van den Heuvel de aanpak van Simac op het gebied van IT beveiliging. 


 

WILT U MEER WETEN OVER CYBERCRIME?

Download ons e-book 'Wat iedere IT-manager moet weten over moderne cybercriminaliteit' en lees meer over waarom u de moderne cybercrime-technieken van 2016 niet mag onderschatten.

 Download e-book

 

Lees ook

 

Auteur: Henri van den Heuvel

Hi, mijn naam is Henri van den Heuvel. Ik werk circa 15 jaar binnen de networking en security wereld en ben solution architect binnen deze kennisgebieden. Door mijn ervaring en interesse in mijn vakgebied zou u mij een échte thought leader kunnen noemen. Ik houd u graag op de hoogte van ontwikkelingen binnen dit domein. Mag ik u begeleiden door deze revolutie?


sip-trunking_hubspot.jpg
Deel deze pagina
   

Geef uw reactie