Daag uzelf uit met de Security Challenge

28 - juli, 2016

Met de Security Challenge bepaalt u in 5 minuten de veiligheidsscore van uw organisatie.De digitalisering grijpt zo hard om zich heen dat het ook voor veel ICT-managers lastig is bij te benen. De cloud, het toenemende aantal devices, draadloze netwerken en Internet of Things, om maar wat te noemen. En wat te denken van de nieuwe wet Meldplicht Datalekken? Bedreigingen liggen overal op de loer. Hoe goed is uw organisatie daartegen beschermd?

Met de Security Challenge krijgt u na enkele minuten een score die u een indruk geeft van uw digitale veiligheid.

Naar de Security Challenge

 Succes!


Lees ook

 

Auteur: Henri van den Heuvel

Hi, mijn naam is Henri van den Heuvel. Ik werk circa 15 jaar binnen de networking en security wereld en ben solution architect binnen deze kennisgebieden. Door mijn ervaring en interesse in mijn vakgebied zou u mij een échte thought leader kunnen noemen. Ik houd u graag op de hoogte van ontwikkelingen binnen dit domein. Mag ik u begeleiden door deze revolutie?


Ga naar de Security Challenge en bepaal in vijf minuten uw veiligheidsscore
Deel deze pagina
   

Geef uw reactie